NOTA 79 és un club musical ubicat a la part alta de la ciutat de Barcelona, inaugurat el gener del 2017.

La proposta va ser crear un espai de bar i cocteleria en un local on els caps de setmana s’hi fan concerts i música en viu (entre setmana funciona com aula de música).

Pel caràcter versàtil d’aquest espai, es va dissenyar una barra mòbil exclusiva pel funcionament com a sala de concerts i bar musical. La contrabarra es va dotar de panells modulars, a fi de que es pogués mostrar o ocultar -segons l’ocasió-  una bateria de miralls disposats al darrera.

En el disseny de la carta de cocteleria i combinats, era bàsic considerar el tipus de públic assistent als diferents concerts de música. Així doncs, vàrem crear una carta que la majoria pogués reconèixer, que fos fàcilment entenedora i amb un gran potencial de penetració dins d’aquest “target”.

El resultat va ser una carta de 8 còctels i 6 combinats, la majoria coneguts pel gran públic. Es tracta de còctels clàssics amb aportacions actuals en quant a presentació i matisos de sabor, amb la finalitat de proporcionar un segell distintiu. Per a refermar aquest sentit d’identitat, també vàrem afegir un còctel personalitzat, creat específicament per a NOTA 79.